SUP regata Volosko Open 2018.

Po prekrasnom vremenu održana je treća po redu SUP utrka Volosko Open 2018. Subota 15.09.2018. bila je rezervirana za veslače na dasci koji su doslovno okupirali Volosko. Pobjednik najprestižnije elite kategorije je Andrea Zaves (Italija). U ženskoj konkurenciji elite kategorije slavila je naša Nataša Srdoč (DSNM Volosko). U FUN kategoriji žene pobjednica je Valentina Legac, a muškoj Andrej Matacin.

Rezultati i hrpa slika u prilogu:

Pobjednik najprestižnije elite kategorije je Andrea Zaves (Italija) ispred Marko Hauc (SLovenija) i Reggio Willy-a (Italija). U ženskoj konkurenciji elite kategorije slavila je naša Nataša Srdoč (DSNM Volosko), drugo mjesto je osvojila Letizia Reggio (Italija), a treće Vanja Matjaž (Slovenija). U FUN kategoriji žene pobjednica je Valentina Legac, ispred Karle Večerina i Ane Bosak Veršić. U FUN kategoriji muški pobjednik je Andrej Matacin ispred Željka Jerneića i Vita Simčića. U juniorskoj konkurenciji slavio je Leon Novinc ispred Damiana Gardašanić i Fabiana Gardašanića. Najbolja juniorka je bila Noa Pahlić.

Volosko je nakon jutarnjih surfera imalo prilike vidjeti na djelu ozbiljne takmičare veslanja na dasci, ukupno 53 natjecatelja iz Italije, Slovenije i Hrvatske. Cijeli dan ispunila je atraktivna sportska prezentacija. Veslalo se od malog mula na Voloskom do bove na Črnikovici, pa okret prema Lipovici (Borba) i opet novi krugovi. Po završetku SUP regate uslijedila je podjela nagrada, roštillj i fešta uz DJ-a.

Puno objava i fotografija može se vidjeti i na našim Facebook stranicama: https://www.facebook.com/dsnmvolosko/

Rezultati i Galerija slika:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *