Windsurfing regata Volosko Open 2018.

ODGOĐENA REGATA ZA REZERVNI TERMIN ZBOG LOŠE PROGNOZE.

Windsurfing regata VOLOSKO OPEN 2018. održati će se u rezervnom terminu 22. – 23.09.2017. (subota i nedjelja). Start prvog jedrenja predviđen je u subotu 22.09.2018. u 6:15 sati, a ovisiti će o vremenskim prilikama. Novost je da osim atraktivne SLALOM discipline, organiziramo po prvi puta u Hrvatskoj regatu u disciplini FOIL. Kako je bilo prošle godine pogledajte u odličnoj galeriji slika.

Boduje se za KUP Hrvatske, a ima i veliku ulogu za lokalni rejting. 

Regatno polje bit će smješteno u Riječkom zaljevu ispred Voloskog i Preluka.

Prijave natjecatelja, pregled opreme i sastanak natjecatelja održavaju se dan ranije petak 21.09.2018. u večernjim satima (19:00 – 20:00 sat) ispred prostorija kluba u Voloskom nakon čega će se održati sastanak natjecatelja i odrediti grupe za prvi plov sljedećeg jutra. Upravo radi toga prijava u petak ujutro NEMA.

Moguće su prijave za “A” i “B” diviziju. Ukoliko bude bilo dovoljno natjecatelja oformiti će se grupa za “B” diviziju. “A” divizija se službeno takmiči za KUP Hrvatske i u njoj su verficirani takmičari te ona ima prednost kod formiranja plovova. “B” divizija je karaktera “FUN” regate.

Prijavu treba poslati na priloženom obrascu organizatoru putem e-maila: dsnmwindsurf@gmail.com do petka 21.09.2018. u 20:00 uz priloženu potvrdu uplate startnine ili ju podnijeti neposredno organizatoru u Uredu Regatnog odbora prema vremenu naznačenom u Programu. Za slučaj plaćanja preko žiro-računa uplatu je potrebno provesti do četvrtka 20.09.2018.

Startnina za „A“ diviziju iznosi HRK 150,00. Startnina za „B“ diviziju iznosi HRK 75,00. Iste je moguće uplatiti na žiro račun organizatora pod brojem IBAN: HR2223300031100374000 (navesti u opisu ime i prezime) ili prilikom prijave. Naknadne prijave se neće prihvatiti sukladno Sustavu natjecanja UKJD te kako bi se na vrijeme mogle podijeliti grupe za prvi plov, stoga molimo da ako niste u mogućnosti to osobno napraviti da zamolite nekog od kolega da vas prijavi i plati za vas startninu i time potvrdi prijavu i uvrštenje u startne grupe.

Raspis regate – NOR možete pronaći ovdje u PDF-u.

U okviru službene regate Volosko OPEN 2018 koja se već po tradiciji boduje za KUP RH u disciplini SLALOM ove godine organizirati će se po prvi puta u Hrvatskoj i regata u disciplini FOIL. Puno puta smo svjedoci kako tramontana u ranim jutarnjim satima bude idealna za SLALOM dok kasnije kada vjetar padne i postane na limitu za SLALOM još dugo je perfektna baš za FOIL. Ove godine odlučili smo to iskoristiti te pozivamo sve koji posjeduju FOIL da se pridruže regati i postanu dio prvog FOIL okupljanja u Hrvatskoj.

Dođi, guštaj, zabavi se i budi dio priče! Za 10 godina moći ćeš reći da si baš ti vozio prvu FOIL regatu u Hrvatskoj! Ako imaš FOIL to se ne propušta!

Dobar provod i natjecanje su zagarantirani.

Točnu lokaciju regate možete vidjeti ovdje kao i aktualne prognoze za dane regate.

Aktualne on-line vremenske podatke možete vidjeti na DSNM meteo stanici.

U slučaju eventualnog korigiranja vremenskog plana ili pomicanja regate na rezervni termin Organizator će o tome pravovremeno obavijestiti natjecatelje u skladu s NOR-om.

Dobro nam došli … Welcome.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *