Prva SUP regata Volosko Open 2016.

objava_supU sklopu tradicionalne windsurfing regate održana je prva SUP utrka kao poklon našem Volosku. Pobjednik najprestižnije elite kategorije je Željko Srdoč (DSNM Volosko) ispred žestokih konkurenata Giorgio-a Magi i Reggio Willy-a (oba Italija). U FUN kategoriji žene pobjednica je Nataša Srdoč, a u FUN kategoriji muški pobjednik je Igor Bakota. 

Rezultati i hrpa slika u prilogu:

Volosko je nakon jutarnje windsurfing regate imalo prilike vidjeti na djelu ozbiljne takmičare veslanja na dasci, ukupno 44 natjecatelja. Cijeli dan ispunila je atraktivna sportska prezentacija ovog za nas novog sporta. Kako se utrka odvijala uz obalu bila je na dlanu gledateljima i turistima koji su živo navijali. Veslalo se od malog mula na Voloskom do bove na Lipovici, pa okret prema Črnikovici i opet novi krug. Po završetku SUP regate održano je vrlo zabavno natjecanje na daskama – SUP-ovima za četiri i više osoba na dionici unutar luke što je natjecanje učinilo još atraktivnijim. Pobijedio je domaći tim pod imenom “Dječji vrtić” ispred tima “Italija I”, te kao prestižnu nagradu dobio pršut kojim su počašćeni svi prisutni. Druženje i zabava uz živu muziku kojoj je dirigirao maestro Šteki nastavilo se u prekrasnom vološćanskom ambijentu do kasno navečer. Zahvaljujemo timu iz Surfmania-e www.surfmania.net koji je osigurao brojne daske za natjecatelje i one koji su htjeli isprobati “veslanje na stojeć”. Također velika zahvala dentalnom centru Kalmar koji je osigurao prigodne poklone za svakog natjecatelja, Kon-Tiki baru za energetske napitke svakom takmičaru i Liburnija parkingu d.o.o. za besplatno ustupljen parking plato.

Članovi DSNM Voloskog nakon jutarnje surf regate pograbili su većinu postolja SUP utrke. Čestitke svi natjecateljima na velikom trudu. Download svih rezultatata i rezultati po kategorijama:

rez_sup

Photo by Dajana Kulaš Dorčić:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *